Politika privatnosti - Streberaj.hr

Mi u Štreberaju cijenimo tvoju privatnost. Ova politika privatnosti se odnosi na našu web stranicu i na naše usluge za pretplatu. Ovdje su izneseni načini na koje prikupljamo, procesuiramo i koristimo tvoje podatke. Također, uključuje tvoje izbore u vezi korištenja, pristupa i ispravljanja tvojih osobnih podataka. Ako se ne slažeš s našim praksama iznesenim u ovoj politici, ne bi trebao koristiti našu web stranicu ili usluge na pretplatu.
Ovu politiku privatnosti ažuriramo periodično. Svaku promjenu vezanu uz politiku privatnosti objavit ćemo na ovoj stranici, a ako su promjene značajnije, obavijestit ćemo te e-mailom. Ipak, potičemo te da također periodično pregledavaš ovu politiku.
Ako imaš bilo kakvih pitanja u vezi ove Politike privatnosti ili našeg tretiranja podataka koje nam ostavljaš, slobodno nam se obrati:

DING Applications d.o.o.
Otona Župančića 6,
10020 Zagreb
E-mail: info@streberaj.hr

1. Informacije koje prikupljamo

Kada posjetiš našu web stranicu

Za nesmetan rad stranice, Štreberaj.hr korisi kolačiće. Politiku kolačića (eng. cookie) možeš pogledati na ovoj stranici.
Ako se odlučiš registrirati na našem webu ili prijaviti za newsletter, tražimo od tebe osobne informacije i prikupljamo navigacijske informacije.

Osobne informacije

Osobne informacije uključuju sve informacije koje si nam svojevoljno dao, a koje identificiraju tebe osobno, uključujući informacije kao što su tvoje ime, mail adresa. U njih su uključena i rješenja kvizova ako si ih rješavao na našim stranicama, a i javne informacije koje su o tebi dostupne na internetu, npr. Na Facebooku, Linkedinu, Twitteru i Googleu.
Također, u osobne informacije pripadaju i navigacijske informacije koje te mogu direktno ili indirektno identificirati kao pojedinca. Navigacijske informacije se odnose na informacije o uređaju koji koristiš i tvome posjetu našoj web stranici kao što su IP adrese, geografska lokacija, vrsta preglednika, dužina posjeta, koje si stranice pregledao i otkuda si došao na stranicu.
Osim navedenih informacija, ne prikupljamo više informacija od tebe.
U bilo kojem trenutku imaš pravo:

 • znati koje tvoje osobne podatke imam i obrađujem
 • zatražiti ispravak,
 • prenijeti svoje podatke i sadržaje
 • odustati u bilo kojem trenutku od danih suglasnosti, djelomično ili u cijelosti

2. Kako koristimo informacije koje prikupljamo

Informacije koje prikupljamo koristimo samo u skladu s ovom Politikom privatnosti. Korisnici koji se registriraju na našoj web stranici ili se prijave za naše pretplatničke daju suglasnost s našim politikama.
Nikad ne prodajemo osobne informacije
Nikada nećemo prodati tvoje informacije bilo kakvim trećim stranama.
Koristi od osobnih podataka

 • Kao dodatak na načine korištenja tvojih podataka prethodno navedenim u politici, možemo koristiti tvoje osobne podatke i za
 • Unaprjeđivanje iskustva prilikom pregleda naših stranica
 • Slanje informacija o Štreberaju i povezanim aktivnostima (Štreberaj, Skriptarnica) za koje mislimo da bi ti mogle biti od interesa u obliku e-maila ili drugih komunikacijskih kanala povezanim s našim poslom
 • Promicati upotrebu naših usluga i dijeliti promotivni i informativni sadržaj s tobom u skladu s tvojim preferencijama za komunikaciju
 • Pružanje statističkih podataka drugim tvrtkama o našim korisnicima – ali ti se podaci neće upotrebljavati za prepoznavanje pojedinačnih korisnika
 • Slanje informacija vezanih uz promjene naših politika privatnosti

Komentari korisnika
Objavljujemo komentare naših korisnika na našem Web-u, koji mogu uključivati osobne podatke.
Sigurnost tvojih osobnih podataka
Koristimo različite sigurnosne tehnologije i postupke kako bismo zaštitili tvoje osobne podatke od neovlaštenog pristupa, korištenja ili otkrivanja podataka. Osobne podatke koje prikupljamo pohranjujemo na računalne servere u kontroliranim uvjetima, zaštićenima od neautoriziranog pristupa. Sve osobne informacije zaštićene su odgovarajućim fizičkim, tehničkim i organizacijskim mjerama.
Čuvanje osobnih podataka
Mi zadržavamo osobne podatke koje nam daješ dokle god imamo trajnu legitimnu poslovnu potrebu da to činimo (na primjer, ako je potrebno da bismo te kontaktirali o uslugama na pretplatu ili našim drugim uslugama ili, po potrebi, kako bismo bili u skladu s našim zakonskim obvezama, rješavanjem sporova i provođenjem naših ugovora).
Kako dijelimo informacije koje prikupljamo
Pružatelji usluga
Kako bi naša web stranica i komunikacijski kanali funkcionirali što bolje, koristimo neke usluge drugih tvrtki i postoji mogućnost da s njima podijelimo tvoje podatke kako bi tebi mogli pružiti informacije o našim proizvodima i uslugama. Možemo podijeliti podatke s pouzdanim partnerima kako bismo:

 • te kontaktirali na temelju tvog zahtjeva za primanjem takvog oblika komunikacije
 • izvršili statističku analizu
 • pohranili tvoje podatke u računalnom oblaku

3. Kako možeš pristupiti i kontrolirati svoje osobne podatke

Imaš sljedeća prava:

 • Možeš zahtijevati pristup podacima, korigirati, ažurirati i izbrisati sve svoje osobne podatke
 • Možeš ne pristati na procesuiranje tvojih osobnih podataka, tražiti od nas restrikciju njihovog procesuiranja ili zatražiti premještaj svojih podataka na servere trećih strana, po tvojoj volji.
 • Imaš pravo obratiti se Agenciji za zaštitu podataka (AZOP-u) u vezi našeg prikupljanja i korištenja tvojih podataka. Njihov kontakt dostupan je ovdje.

Ako želiš izvršiti bilo koju od ovih akcija, slobodno nam se obrati na e-mail info@streberaj.hr. Odgovorit ćemo na tvoj zahtjev za promjenom, ispravljanjem ili brisanjem tvojih podataka u razumnom roku i obavijestiti te o radnji koju smo poduzeli.
Poništenje pretplate na naše usluge
Pretplata na naše marketinške komunikacije može se poništiti klikom na vezu „unsubscribe“ koji se nalazi na dnu naših e-mail poruka. Također, isto možete postići slanjem e-maila koji na to ukazuje na info@streberaj.hr